Ana sayfa ÜrünlerCaprylyl Methicone

Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır

Sertifika
Çin Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Sertifikalar
Çin Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Sertifikalar
Müşteri yorumları
Çin'den gelen iyi malzemeyi bulduğuma sevindim.

—— İmran Ahmed

Silikon jel, pürüzsüz bir his ve pudra dokusu sağlar.

—— JORGE GARDEA

Ben sohbet şimdi

Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır

Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır
Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır

Büyük resim :  Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır

Ürün ayrıntıları:
Menşe yeri: Çin
Marka adı: Batai
Sertifika: TDS, SDS, COA, SGS
Model numarası: BT-6034
Ödeme & teslimat koşulları:
Min sipariş miktarı: 200kg
Ambalaj bilgileri: davul başına 25kg/50kg
Teslim süresi: Ödemeyi aldıktan sonra 5-7 iş günü.
Ödeme koşulları: L / C, T / T, Western Union
Yetenek temini: Ayda 20 ton

Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır

Açıklama
Ürün adı: Modifiye Silikon Yağı INCI Adı: Caprylyl Methicone
Görünüm: Şeffaf sıvı CAS Numarası.: 17955-88-3
Viskozite (25℃,mPa·S): 3-8 Özgül ağırlık (25 ℃): 0,83 ~ 0,87
Kırılma İndeksi(n/20D): 1.4000 ~ 1.4200 Uygulama: Cilt bakımı / Kozmetik / Saç
Vurgulamak:

Cilt Bakımı Caprylyl Methicone

,

Yüzey Gerginliğini Azalt Caprylyl Methicone

,

Kozmetik Katkı Caprylyl Methicone

Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır |Kozmetik |Saç

 

INCI Adı: Kaprilil Metikon

 

Ürün Açıklaması

 

BT-6034 dallı zincirli grup için hafif moleküler ağırlıklı ve düşük viskoziteli çok işlevli kozmetik katkı maddesi ve diğer uçucu silikon yağlarından daha iyi canlandırıcı etkiye sahip nemlendirici olarak kabul edilebilir.Ürün mineral yağ, bitkisel yağ ve ester ile karışabilir ve yağ ürününün ve gresin yüzey gerilimini azaltabilir.İdeal dispersiyon ortamı olarak BT-6034 ve pigmenti dağıtmak için kullanıldığında cilde yapışmasını ve yayılabilirliğini arttırır.

 

Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır 0

 

 

Bu can sıkıcı pr ile tanıştın mı?sorun?

 

1. Pigment dağılımı iyi değil mi?

 

2. Pigment tozunun göçü?

 

3. Yağın çözünme kapasitesi iyi değil mi?

 

4. Yapışkanlık ve yağlanma hissi?

 

5. ......

 

Yani Çözmenize yardımcı olması için Çok Fonksiyonlu Silikon Yağına ihtiyacınız var!

 

özellikleri

 

1. Orta düzeyde oynaklık

 

2. Çok çeşitli kozmetik bileşenlerle uyumludur

 

3. Gresin yüzey gerilimini azaltmak

 

4. Mükemmel sürülebilirlik, bitkisel yağların yapışkanlığını ve yağlı hissini azaltır

 

5. Eşsiz ışık, pürüzsüz ve daha az kuru his

 

 

Karakteristik 1: Oynaklık

 

 

Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır 1

 

 

Karakteristik 2: Yayılabilirlik

 

 

Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır 2

 

 

 

Karakteristik 3: Uyumluluk

 

Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır 3

 

 

 

 

Karakteristik 4: Pigment Dağılımı

 

 

Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır 4

 

 

Karakteristik 5: Çözünme

 

 

Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır 5

 

 

Faydaları

 

 

Mükemmel Uyumluluk

Çift grup yapısı Caprylyl silicone'i sadece silikon yağı ile uyumlu hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda silikon olmayan karbon zincir gresi ile de uyumlu hale getirir.Kozmetik formülasyonlarda aktif madde ve diğer bileşenlerin iyi bir taşıyıcısıdır.

ferahlatıcı

Düşük viskozite nedeniyle hafiflik, ferahlık ve kolay yayılma gösterir.

Yağlılık Hissini Azaltmak

Diğer yağ ürünlerinin yüzey gerilimini azaltabilir, yapışkan yağın önlenebilirliğini iyileştirebilir, yağlılığı azaltabilir.

Mükemmel Dağılma Ortamı

Diğer yağ ürünlerinin yüzey gerilimini azaltabilir, yapışkan yağın sürülebilirliğini iyileştirebilir, yağlılığı azaltabilir.

 

 

Uygulama Yöntemleri

 

1. Uçuculuk: Orta derecede uçucu çok işlevli silikon yağı. 1 saat için 90°C'de kalan miktar %81'dir—— renkli kozmetikte kullanılmaya uygun demektir.Oda sıcaklığında (25 ℃) sağlam bir kapta depolanır.

2. Makyaj ürünlerinde dispers pigment tozu: Formülasyonda dispersiyon ortamı olarak kabul edilir.

Yöntemi Kullan:

a) Renkli toz ile karıştırın, tozun BT-6034 tarafından süzülmesini sağlayın;

b) Mikserin homojenleştirilmesi;

c) Formülasyondaki yağ fazına renkli sıvı olarak ekleyin.

3. Formülasyondaki solvent ortamı Kullanım Yöntemi: Doğrudan formülasyona ekleyin ve homojen olana kadar karıştırın.

 

Efekt Kullanmak

 

BT-6034 Caprylyl Methicone, Güneş Koruyucu, BB Krem, CC Krem, Cilt Bakım Kremi, Esans, Makyaj Temizleyici, Fondöten, Sıkıştırılmış Pudra, Göz Farı ve Ruj ve benzeri ürünlerde yaygın olarak kullanılmaktadır.

 

Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır 6

 

Şirket Bilgisi

 

Guangzhou Batai Chemical Co, Ltd 2009 yılında kurulmuştur. Çin'in önde gelen silikon tedarikçilerinden biri olarak, Kişisel bakım ürünleri alanında Ar-Ge ve arganosilikon uygulaması ve daha genel çözümler için sağlayıcı olun.

 

Guangzhou'daki kendi 4000 metrekarelik fabrikamızla, ofabrikamız ISO 9001 uyumluluğu ile inovasyon ve üretime kendini adamıştır ve 2016 yılında İleri Teknoloji Kurumsal Ödülünü kazanmıştır;yurt içi ve yurt dışı ihtiyaçlar için tedarik süresini kısaltmak açısından müşteri beklentilerine yönelik taleplerdeki fiili artışı karşılamak için üretim kapasitesi yıllar içinde artmaktadır.

 

Olgun uygulama laboratuvarımız, müşterilerimizin yeni formülasyon geliştirmelerinde başarılı olmalarına yardımcı olmak için yenilikçi ve modaya uygun çözümlere öncülük etmeyi amaçlamaktadır.

 

 

Kozmetik Katkı Maddesi Caprylyl Methicone Cilt Bakımında Yüzey Gerilimini Azaltır 7

 

İletişim bilgileri

 

Guangzhou Batai Chemical Co, Ltd

Telefon No.:+86 15766247198

Uygulama numarası: +86 15766247198

E-posta adresi: glenice@bataichem.com

Dikkat: Glenice

 

 

İletişim bilgileri
Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd.

İlgili kişi: Glenice

Tel: +8615766247198

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)